Alucra Demirözü Köyü

Erdoğan: Kılıçdaroğlu, yazıklar olsun sana!

Erdoğan: Kılıçdaroğlu, yazıklar olsun sana!
Bu haber 08 Ağustos 2017 - 16:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Erdoğan: Kılıçdaroğlu, yazıklar olsun sana!

ERDOĞAN: KILIÇDAROĞLU, YAZIKLAR OLSUN SANA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde halka hitap etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştiren Erdoğan, “Şimdi sözde adalet yürüyüşü yapıyor. Çıkmış bir Alman dergisine beyanatta bulunuyor. Yazıklar olsun. Türkiye’de adalet yokmuş, özgürlük yokmuş. Ankara’dan çıktın İstanbul’a kadar yürüdün, senin güvenliğini kim aldı? Sen o yolda yürürken, o kadar vatandaşa zulmettin. Senin güvenliğini kim aldı? Bu hükümet aldı. Bu hükümet sana o imkanları verdi.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, konuşmasında, “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şimdi sözde adalet yürüyüşü yapıyor. Çıkmış bir Alman dergisine beyanatta bulunuyor. Yazıklar olsun. Türkiye’de adalet yokmuş, özgürlük yokmuş. Ankara’dan çıktın İstanbul’a kadar yürüdün, senin güvenliğini kim aldı? Sen o yolda yürürken, o kadar vatandaşa zulmettin. Senin güvenliğini kim aldı? Bu hükümet aldı. Bu hükümet sana o imkanları verdi.” dedi.

“Adalet duygusal değildir, adalet hissi değildir. Adalet yürek ister ve adalet sorumluluk ister. İşte biz bununla bu yoldayız.” diyen Erdoğan, “Öyle kalkıp FETÖ’cüyü korumak için, PKK’yı korumak için, DEAŞ’ı korumak için eğer sözde adalet yürüyüşü yapıyorsan yazıklar olsun sana. Zaten yanında gezenler de belliydi.” ifadesini kullandı.

ALMANYA’YA ELEŞTİRİ: SON DÖNEMDE İSTİKAMETİ KAYBETTİLER

Erdoğan, “Türkiye’nin yurt dışındaki kredisi gayet iyi. Bakmayın Almanlar böyle sallayıp duruyor. Varsın sallasınlar. Onlar da yanlışlarını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak. Çünkü biz, Almanlara bir şey yapmadık ama ne yazık ki Almanlar son dönemde istikameti kaybettiler.” açıklamasında bulundu.

“TÜRKİYE BİR İDOL OLMUŞ DURUMDA”

Erdoğan, “Ali Şükrü Bey’in mekânında sizlerle birarada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz demiştik. Hamdolsun 15 yıl geçti. Bu 15 yıl içerisinde görevi aldığımız yerden bulunduğumuz yer çok farklı. Artık dünya Türkiye’yi konuşuyor. Artık dünyada Türkiye bir idol olmuş durumda.” sözlerine yer verdi.

“ZANNETTİLER Kİ, GEZİCİLERLE BİZ TÜRKİYE’Yİ BİTİRİRİZ”

Göreve geldiğimizde 3,4’ü konuşan Türkiye vardı diyen Erdoğan, “Şimdi hamdolsun çok yukarılara tırmandık. 3 bin 400’den şimdi 11 bine kişi başına milli gelirin ulaştığı bir Türkiye var. Battı, bitti diyorlardı. Ama Türkiye’yi öyle aldık şimdi bu noktaya getirdik. Geziciler çıktı meydana, dolaştılar, zannettiler ki, Gezicilerle biz Türkiye’yi bitiririz. Arkasında emperyalist güçler vardı. Bu emperyalist güçler onları kullanıyordu. 11-12 ağaç sökülüp başka yere götürülüyor diye kıyamet koparıyorlardı. Biz 2 milyon ağaç diktik. 2,5 milyar fidan diktik.” açıklamasında bulundu.

“CEHALETE KARŞI SAVAŞ AÇMAK BÖYLE OLUR”

AK Parti iktidarı döneminde yapılan eğitim hamlelerine dikkat çeken Erdoğan, ” “Biz bu millete aşığız. Aşık olan dertli olan bir şeyler yapar. Aşık olmayan yapamaz. Eğitimde Türkiye’de üniversitesi olmayan il kaldı mı? 74 üniversiteyle başladık şu anda elhamdülillah 184 üniversiteye sahibiz. 270 bin derslik yaptık, mevcut dersliklerin üzerine. Cehalete karşı savaş açmak böyle olur da onun için. Eğitimde en büyük desteği Milli Eğitim’e veriyoruz. Öğretmenlere ihtiyacımız var. Boş ders olmayacak dedik. Bizim öğrencilik yıllarımızda sınıfımızda 75 öğrenci vardı. Ama Başbakanlığım dönemimde bir karar aldık. Biz öğrenci sayısını 30’a indireceğiz dedik. Şimdi tüm Türkiye’de dersliklerde öğrenci sayısı 30’a inmiş durumda.” dedi.

.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA